Actueel2018-10-31T12:12:00+00:00

ACTUEEL

Wij toasten vast op twee prachtige edities!

DoorGRONDEN

Voor de wintereditie Vuurol 2019 is het thema: DoorGRONDEN!

We leven in “interessante” tijden. Cruciale tijden, waarin de extremen extremer worden, onzekerheden groter. De wereld een caleidoscoop, die voortdurend in beweging en verandering is. Je zoekt je een weg. Begrijp je het nog? Grote en kleine vragen. Micro- en macroniveau. Chaos en op zoek naar, ja, naar wat?
Gelukkig is er Vuurol.

Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 gaan we DoorGRONDEN. Licht in de duisternis, vuur om je aan te warmen, moois om je bij te koesteren. Dat in ieder geval en nog veel meer, bij de Wintereditie.

Na een spectaculaire, sfeervolle ontvangst wordt je meegenomen langs 4 van de 6 voorstellingen, waarin je uitgedaagd wordt om te DoorGRONDEN. Na afloop ben je van harte welkom om nog een drankje te doen onder begeleiding van fijne muziek die je zelf aanvraagt bij onze DJ.

De programmering voor 2019 is rond!

Langzaam druppelt de definitieve informatie over de voorstellingen van 2019 binnen. We maken stapje voor stapje meer bekend, kijk hieronder mee!

Reacties van ons publiek

Ik ben ECHT onder de indruk van jouw/jullie creatie Vuurol! Ik heb genoten van de goddelijke natuur, de voorstellingen die  gebruik maakten van de plekken, waardoor het echt een meerwaarde kreeg. Ook genoten van de zorgvuldigheid waarmee jullie het publiek leiden en van de verbeelding die overal aanwezig was. Ik realiseer me dat jullie een steen in een rivier verleggen door zovelen op een laagdrempelige manier in aanraking met kunst en natuur te laten komen en te laten genieten. Diepe oprechte buiging

Gerry


Wat heb ik genoten gisteren tijdens een zonovergoten Vuurol…! Wow, en wat een mooie voorstellingen…, en super organisatie, alsof alles vanzelf loopt, ontspannen…!Favorieten waren voor mij: Aardmantel, wat een bijzondere tekst en timing heeft Frederique… en wat vond ik Tumulus indrukwekkend….Dank, dank voor al dit schoons…..

Johan van der Kooy


Erg leuk festival en gelukkig kleinschalig. Knap hoe je de kleinschaligheid zo weet te bewaren. En wat een oog voor detail voor de bezoeker. Zo goed verzorgt en overal aan gedacht. …Juwelen en pareltjes heb ik mogen zien.

Rosalinde Bakker


Meer reacties van ons publiek lees je op Google, of: schrijf zelf een leuke reactie!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze leuke nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Facebook: altijd actueel!

Vuurol

Vuurol wordt georganiseerd door de Theaterie welke geleid wordt door Mieke Bouhuijs en Jeannette Groenewoud. Samen met de vaste acteurs van de Theaterie, groepen en individuele artiesten uit verschillende disciplines maken zei het publiek in en tussen de bossen deelgenoot van hun verhalen en dromen. Dit zorgt ervoor dat iedereen gedreven is om ook de negende editie van ons festival Vuurol tot een kwalitatief hoogstaand theaterfestival te maken - ook in financieel moeilijke tijden. Dit spektakel staat 4 en 5 juni 2017 in de bossen van Lage Vuursche.
Vuurol
Vuurol1 week geleden
Wintereditie Vuurol 2019 DoorGRONDEN

Warm jezelf op voor de Wintereditie in en rond het Koos Vorrinkhuis op de avonden van 14, 15 en 16 februari. In het donker van het holst van de winter, maar met speciaal licht in de duisternis…
Reserveer alvast! Zie: https://www.vuurol.nl/programma/wintereditie/