Actueel2019-06-12T19:42:48+02:00

ACTUEEL

Foto: Ron Witkamp.

Jammer genoeg is het weer voorbij, het was ‘n feest met Pinksteren!

Echter, we kijken uit naar de wintereditie van Vuurol
14 & 15 februari 2020.

Teaser Pinksteren 2019: Uitpluizen

Reacties van ons publiek

Ik ben ECHT onder de indruk van jouw/jullie creatie Vuurol! Ik heb genoten van de goddelijke natuur, de voorstellingen die  gebruik maakten van de plekken, waardoor het echt een meerwaarde kreeg. Ook genoten van de zorgvuldigheid waarmee jullie het publiek leiden en van de verbeelding die overal aanwezig was. Ik realiseer me dat jullie een steen in een rivier verleggen door zovelen op een laagdrempelige manier in aanraking met kunst en natuur te laten komen en te laten genieten. Diepe oprechte buiging

Gerry


Wat heb ik genoten gisteren tijdens een zonovergoten Vuurol…! Wow, en wat een mooie voorstellingen…, en super organisatie, alsof alles vanzelf loopt, ontspannen…!Favorieten waren voor mij: Aardmantel, wat een bijzondere tekst en timing heeft Frederique… en wat vond ik Tumulus indrukwekkend….Dank, dank voor al dit schoons…..

Johan van der Kooy


Erg leuk festival en gelukkig kleinschalig. Knap hoe je de kleinschaligheid zo weet te bewaren. En wat een oog voor detail voor de bezoeker. Zo goed verzorgt en overal aan gedacht. …Juwelen en pareltjes heb ik mogen zien.

Rosalinde Bakker


Meer reacties van ons publiek lees je op Google, of: schrijf zelf een leuke reactie!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze leuke nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Facebook: altijd actueel!

Vuurol

Vuurol wordt georganiseerd door de Theaterie welke geleid wordt door Mieke Bouhuijs en Jeannette Groenewoud. Samen met de vaste acteurs van de Theaterie, groepen en individuele artiesten uit verschillende disciplines maken zei het publiek in en tussen de bossen deelgenoot van hun verhalen en dromen. Dit zorgt ervoor dat iedereen gedreven is om ook de negende editie van ons festival Vuurol tot een kwalitatief hoogstaand theaterfestival te maken - ook in financieel moeilijke tijden. Dit spektakel staat 4 en 5 juni 2017 in de bossen van Lage Vuursche.
Vuurol
Vuurol6 dagen geleden
Jammer genoeg is het weer voorbij, het was ‘n feest met Pinksteren!

Echter, we kijken uit naar de wintereditie van Vuurol
14 & 15 februari 2020.