Actueel 2018-05-28T15:57:04+00:00

ACTUEEL

Reacties van het publiek..

 • Ik ben ECHT onder de indruk van jouw/jullie creatie Vuurol!
  Ik heb genoten van de goddelijke natuur, de voorstellingen die  gebruik maakten van de  de plekken, waardoor het echt een meerwaarde kreeg.
  Ook genoten van de zorgvuldigheid waarmee jullie het publiek leiden en van de verbeelding die overal aanwezig was.
  Ik realiser me dat jullie een steen in een rivier verleggen door zovelen op een laag drempelige manier in aanraking met kunst en natuur te laten komen en te laten genieten.
  Diepe oprechte buiging – Gerry
 • Wat heb ik genoten gisteren tijdens een zonovergoten Vuurol…! Wow, en wat een mooie voorstellingen…, en super organisatie, alsof alles vanzelf loopt, ontspannen…!Favorieten waren voor mij: Aardmantel, wat een bijzondere tekst en timing heeft Frederique… en wat vond ik Tumulus indrukwekkend….Dank, dank voor al dit schoons….. Johan van der Kooy.
 • Erg leuk festival en gelukkig kleinschalig. Knap hoe je de kleinschaligheid zo weet te bewaren. En wat een oog voor detail voor de bezoeker. Zo goed verzorgt en overal aan gedacht. …Juwelen en pareltjes heb ik mogen zien. Rosalinde Bakker

De laatste Vuurol-nieuwtjes lees je hier! Of bekijk de aftermovie van Vuurol, nog even heerlijk nagenieten…

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze leuke nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Vuurol Pinksteren, thema: STROOM!

Word geëlektrificeerd, kom in beweging, laat je meesleuren, of meedrijven op STROOM!

Nog steeds zitten we regelmatig in de storm die door de wereld raast en worden we van onze sokken geblazen. Komt er angst, boosheid, verdriet en machteloosheid in ons op.

Tijd voor een tegenkracht die de natuur ook iedere keer weer tot leven brengt!

Passend bij wat we in 10 jaar Vuurol teweeg hebben gebracht. Van een klein beekje naar een kracht die staat. Vuurol wat zijn eigenheid wist en wil blijven behouden. Gegroeid in omvang en kwaliteit. Een stroom om trots op te zijn. Gecreëerd met alle mensen: medewerkers, artiesten én publiek.

Een plek om iets unieks te laten gebeuren en te beleven! Een speelvloer zoals je alleen in een mooi bos kunt vinden. Waar de kracht van alle mensen naar boven komt en mag stromen.

Wij zijn al onderweg. Laat het maar gebeuren en kom het meemaken!

Facebook: altijd actueel!

Vuurol

Vuurol wordt georganiseerd door de Theaterie welke geleid wordt door Mieke Bouhuijs en Jeannette Groenewoud. Samen met de vaste acteurs van de Theaterie, groepen en individuele artiesten uit verschillende disciplines maken zei het publiek in en tussen de bossen deelgenoot van hun verhalen en dromen. Dit zorgt ervoor dat iedereen gedreven is om ook de negende editie van ons festival Vuurol tot een kwalitatief hoogstaand theaterfestival te maken - ook in financieel moeilijke tijden. Dit spektakel staat 4 en 5 juni 2017 in de bossen van Lage Vuursche.
Vuurol
Vuurol heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.3 maanden geleden
Theaterfestival Vuurol de 10 editie is weer voorbij. Tot ziens bij de Wintereditie 2019, 14, 15 en 16 februari.