Pinksteren2019-06-10T16:58:59+02:00

Pinksteren

Pinksteren 2019: terugblik

Pinksteren

We leven in avontuurlijke tijden. De wereld een caleidoscoop in voortdurende beweging, een maalstroom die ons meesleurt. We rennen achter de feiten aan. Confrontaties en consequenties bespringen ons. Grote en kleine vragen dringen zich voortdurend op. Begrijp jij het nog? Laten we ‘Uitpluizen’ en door de bomen het bos zien. Ga op zoek en vind!

Zondag 9 & maandag 10 juni van 12.00 tot 18.00

De Theaterwandeling 2019 vindt plaats op beide Pinksterdagen, 9 & 10 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur. Startpunt is het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche. Na afloop kun je bij Buiten in de Kuil genieten van een heerlijke BBQ.

40 x genieten

De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van 19 voorstellingen, 12 ultra korte voorstellingen en 9x LandArt op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt dus zelfstandig jouw eigen theaterwandeling.

De voorstellingen spelen gemiddeld vijf keer per middag en starten op het hele of halve uur. Het zijn korte voorstellingen die tussen de 20 en 30 minuten duren. Op de wandelpaden onderweg word je verrast door Ultra Korte Voorstellingen. Deze UKV’s worden, al dan niet mobiel, doorlopend gespeeld.

Een belangrijke plaats bij de beeldende kunst wordt nu voor het tweede jaar ingenomen door LandArt. Er worden zeven kunstwerken met de natuur en het thema  als uitgangspunt gemaakt. Vuurol organiseert, als extraatje, een speciale wandeling  langs deze werken. Op de ochtenden voorafgaand aan de start van het festival word je vanaf 10:30 meegenomen door de kunstenaars, om hier in alle rust en met achtergrondverhalen van te kunnen genieten. Wil je meewandelen? Dit kun je aangeven bij de aankoop van je reguliere kaartje.

ALVAST EEN INDRUK?

Bekijk impressies van vorig jaar in de aftermovie of het fotoalbum.