Pinksteren 2018-06-05T16:56:00+00:00

Pinksteren

De Theaterwandeling 2018 heeft plaatsgevonden op beide Pinksterdagen, 20 & 21 mei van 13.00 uur tot 18.00 uur. Startpunt was het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche.

De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van zo’n 18 voorstellingen, 8 korte acts en beeldende kunst op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt zelfstandig jouw theaterwandeling.

De voorstellingen spelen vijf keer per middag; zij starten op het hele of halve uur. Het zijn korte voorstellingen die tussen de 15 en 20 minuten duren. Op de wandelpaden onderweg zult u verrast worden door acts. Deze korte acts, al dan niet mobiel, worden doorlopend gespeeld.

Geniet na afloop van een heerlijke BBQ

Na al je theatrale ervaringen tijdens Vuurol wil je natuurlijk even rustig nagenieten. En hoe doe je dat het beste? Door je voor slechts €19 (of €10 voor kids t/m 12 jaar) te laten verrassen met een heerlijke BBQ bij Buiten in de Kuil! Dit extra arrangement reserveer je direct via onze website; koop een losse dagkaart met BBQ en wij geven je reservering door aan Buiten in de Kuil!

        

Fotografie: Maarten Mooiman en Eelco Hofstra

Wie deden mee?

37 x genieten: 18 voorstellingen, 2 belevingen, 8 acts en 9 x beeldende kunst! Tip: klik op een voorstelling en stel online je eigen favorieten lijst samen of bekijk het programmaboekje (PDF).

RESERVEER OP TIJD

Vorig jaar waren alle kaartjes uitverkocht, dus reserveer op tijd en verzeker jezelf snel van een kaartje. Bovendien betaal je online minder en hoef je bij aankomst niet zo lang in de rij te staan. Onze speciale kinderkaartjes gelden voor kinderen t/m 12 jaar (de échte kleintjes t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen).

De hele vroege boekers kopen kaartjes met Early Bird korting, daarna betaal je online nog steeds minder dan aan de kassa. Bekijk alle prijzen in deze tabel »

ALVAST EEN INDRUK?

Bekijk impressies van vorig jaar in de aftermovie of het fotoalbum.