Pinksteren 2018-04-02T15:44:34+00:00

Pinksteren

Pinksteren

De Theaterwandeling 2018 vindt plaats op beide Pinksterdagen, 20 & 21 mei van 13.00 uur tot 18.00 uur. Startpunt is het dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche.

De theaterwandeling biedt een rijkgeschakeerd palet van zo’n 20 voorstellingen, 10 korte acts en beeldende kunst op de mooiste plekjes in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van wat er te beleven is, kies je zelf wat je wilt zien en in welke volgorde. Je loopt zelfstandig jouw theaterwandeling.

De voorstellingen spelen vijf keer per middag; zij starten op het hele of halve uur. Het zijn korte voorstellingen die tussen de 15 en 20 minuten duren.

Op de wandelpaden onderweg zult u verrast worden door acts. Deze korte acts, al dan niet mobiel, worden doorlopend gespeeld.

Het laatste nieuws

Vuurol Pinksteren, thema: STROOM!

Word geëlektrificeerd, kom in beweging, laat je meesleuren, of meedrijven op STROOM!

Nog steeds zitten we regelmatig in de storm die door de wereld raast en worden we van onze sokken geblazen. Komt er angst, boosheid, verdriet en machteloosheid in ons op.

Tijd voor een tegenkracht die de natuur ook iedere keer weer tot leven brengt!

Passend bij wat we in 10 jaar Vuurol teweeg hebben gebracht. Van een klein beekje naar een kracht die staat. Vuurol wat zijn eigenheid wist en wil blijven behouden. Gegroeid in omvang en kwaliteit. Een stroom om trots op te zijn. Gecreëerd met alle mensen: medewerkers, artiesten én publiek.

Een plek om iets unieks te laten gebeuren en te beleven! Een speelvloer zoals je alleen in een mooi bos kunt vinden. Waar de kracht van alle mensen naar boven komt en mag stromen.

Wij zijn al onderweg. Laat het maar gebeuren en kom het meemaken!

Geniet na afloop van een heerlijke BBQ

Na al je theatrale ervaringen tijdens Vuurol wil je natuurlijk even rustig nagenieten. En hoe doe je dat het beste? Door je voor slechts €19 (of €10 voor kids t/m 12 jaar) te laten verrassen met een heerlijke BBQ bij Buiten in de Kuil!

De medewerkers van deze fijne plek serveren vanaf de big green egg hun befaamde buitenburger. Of kies je liever voor hun huisgemarineerde zalm die rechtstreeks uit de rookoven komt? Daarnaast serveren ze een frisse pinkstersalade, groenten van het seizoen en een lekkere aardappelsalade. En om het helemaal compleet te maken brood met humus en tapenade!

        

Fotografie: Maarten Mooiman en Eelco Hofstra

Dit extra arrangement reserveer je direct via onze website; koop een losse dagkaart met BBQ en wij geven je reservering door aan Buiten in de Kuil!

Wie deden er vorig jaar mee?

RESERVEER OP TIJD

Vorig jaar waren alle kaartjes uitverkocht, dus reserveer op tijd! Profiteer van de Early Bird korting tot 1 mei!  Dus verzeker jezelf snel van een kaartje, bovendien hoef je dan bij aankomst minder lang in de rij te staan. Onze speciale kinderkaartjes gelden voor kinderen t/m 12 jaar (de échte kleintjes t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen).

ALVAST EEN INDRUK?

Bekijk impressies van vorig jaar in de aftermovie of het fotoalbum.