Wintereditie

De Wintereditie Vuurol 2017 is weer voorbij!

Terwijl de laatste sneeuw langzaam weg smelt, gloeien de mooie herinneringen aan een fantastisch festival nog na. Winters was het zeker, met een dik pak sneeuw op de tweede avond. Dit gaf een extra sprookjesachtig tintje. Het weerhield het publiek niet om het festijn mee te komen maken.

 Na de feeërieke ontvangst werd het publiek rondgeleid door de publieksbegeleiders, die hen als kleurrijke bakens van licht voor gingen. Zo trokken zij langs verborgen plekjes in het dorp Lage Vuursche.

Op de verduisterde parkeerplaats verraste de glow-in-the-dark bus van Bovotours met  een absurdistische act in de buik van de bus. In de serre van het Jagershuis vertederde en vermaakte de Commedia dell’Arte van MG Motel, met de herinneringen van een oude man. In het tuinhuis achter de dorpsstraat fascineerde Thalia met strakke mimische scène over een vastgelopen vergadering. De live muziek werkte enorm versterkend. In het dorpshuis zorgde Rosanne Geerdes met de jonge spelers en één volwassene, dat er een hoogstandje aan dynamisch bewegingstheater te zien was rondom machtsstrijd. De muziektheatervoorstelling Man met Baard van Marieke Braaksma zorgde in de paardenstal voor diepe geraaktheid en ontroering, met het verhaal over de opa van de hoofdrolspeler Matthijs Mulder.

Samenvattend: het was een Belevenis!

We danken al onze prachtige artiesten en regisseurs, fantastische medewerkers en geweldig publiek voor deze onvergetelijke avonden! Op naar Vuurol, Pinksteren…

Reacties van ons publiek; verrassend, winterfeest, sfeervol, feeëriek, gevarieerd, boeiend, goed georganiseerd....

Voor een impressie van 2016 klik je hier. (fotografie: Marian Putman)

Deel je enthousiasme!

Vertel anderen over Vuurol:

Wie deden mee?